top of page

Recensies 2024

Belevenissen in Januari

Kimberly is een leuke verschijning. Ze is vriendelijk en je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze masseert goed (had in mijn ogen fysiotherapeut kunnen worden). Ze bouwt mooi op tot een heerlijk moment. Ze neemt de tijd en is ook nog eens een grappige gesprekspartner. Aanrader dus!
Aan te bevelen: Ja

24/01/2024

Wat een heerlijke ontspannende ervaring! Kimberly is geweldig, grappig, lief en professioneel. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
Aan te bevelen: Ja

17/01/2024

Recensie’s: Januari 2024

Recensies 2023

Belevenissen in Augustus..

Kimberly is someone who I would love spending time with in any context. She is warm, friendly, fun, and genuine. As a masseuse she is gentle and loving. She has excellent lingam massage skills and is extremely sexy, both in how she looks and acts. I would highly recommend Kimberly!

Aan te bevelen:

Ja

Toe te voegen:

Thanks ❤️

20/08/2023

Lieve Kimberly 

Jouw opvallende verschijning is een feest voor het oog. Jouw massage is hemels met magische handen. Met Liefdevolle knuffels naderhand bezorgde je mij in dromenland. 

Liefs en groetjes uit Nimwegen.

Aan te bevelen

Ja

11/08/2023

Sociaal en vriendelijk, geeft massages die - als ze halverwege zouden stoppen - hun geld al dubbel en dwars waard zouden zijn. Maar vervolgens mag je je omdraaien en blijkt ze jouw lichaam waarschijnlijk beter te kennen dan jijzelf, met uiteindelijk een zéér intens hoogtepunt als gevolg. Sterretjes en kippenvel, 100% aanrader.

Aan te bevelen: Ja

02/08/2023

Recensie’s: Augustus 2023

Binnenkort meer Up-To-Date recensie’s

Om website bezoekers op de hoogte te houden, wordt het enorm gewaardeerd als je jouw ervaring hier op de website deelt!

Heb je jouw ervaring gedeeld? Voor verdere interesse mag je dat doorgeven via de WhatsApp met je naam en e-mail vermeld. Je ontvangt dan op je eerst volgende afspraakje €15 korting op 60 minuten of 75 minuten.

Recensie’s: Recensies

Laat een beoordeling achter

Alle recensie’s worden anoniem op de website geplaatst!

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Recensie’s: Add a Testimonial

Recensies 2021

Belevenissen in Juli

Beste Kimberly,


Graag deel ik jou mijn ervaring van je heerlijke erotische massage.

Op basis van haar website een afspraak gemaakt.

De ontvangst was heel hartelijk waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. 

Vervolgens een heerlijke massage ontvangen van 50 minuten. Zij doet alles op gevoel en met veel liefde waardoor je het eigenlijk alleen maar kunt ervaren. Het voelt alsof zij je al kent...

Zij weet niet alleen veel van massage maar is ook sociaal en innemend. 

Tot slot een heerlijke scrub onder de douche!

Eigenlijk een zeer "complete" massage met echte oprechte aandacht!

*Aan te bevelen: Ja

02/07/2021

Recensie’s: Juli 2021

Recensies Juni 2021

Belevenissen in Juni

Ik heb Kimberly inmiddels mogen ontmoeten en daar kijk ik met heel veel plezier op terug. Kimberly is een superlieve, attente, zorgzame en mooie jongedame die me een uurtje lang in de watten heeft gelegd. De massage was ontspannend en intens tegelijk en heeft een uurtje lang de tijd stil doen staan. De chocolaatjes en het drankje waren de kers op de taart. Kimberly, heel erg bedankt en graag tot ziens! Je bent een sieraad voor dit vak.
*Aan te bevelen: Ja

13/06/2021

Recensie’s: Juni 2021

Recensies Februari 

Belevenissen in februari

Het was voor mij de eerste keer maar wat een ervaring. Ze is heel bedreven en masseert je heerlijk met haar handen en lichaam. Daarna heeft ze mij tot een absoluut hoogtepunt gebracht zoals ik nog niet eerder heb gehad.

*Aanrader absoluut.

05/02/2021

Recensie’s: Februari 2021

Recensies Januari

Belevenissen in Januari 

09/01/2021

Ik werd al blij toen Kimberly voor de deur stond, maar nog blijer toen we in de slaapkamer waren en de heerlijke massage begon. Wat een gezellige, knappe ,sexy masseuse is ze ! Snel maar weer eens afspreken ! Thanks Kimberly X
*Aan te bevelen: Ja

27/01/2021

Voor deze topper neem ik graag even de tijd om mijn ervaring te delen :-)

Vorige week vrijdag een heerlijke massage mogen beleven bij Kimberly. Deze site en volledige inhoud gaf mij al een goed gevoel, ook het contact met Kimberly zelf was snel gelegd.

De vrijdag was het dan zover. Gekozen voor een uur massage incl lingam en edging. Voor mij zou het een compleet nieuwe ervaring worden, ik had zo'n soort massage nog niet eerder ondergaan. Pfff ik heb het geweten......

Bij binnenkomst in haar mooie appartement blij verrast door deze betoverende, exotische verschijning. Wauw, mijn mond viel open....wat een beauty! Een prachtige en goedlachse dame. Uitstekende ontvangst, Kimberly is super spontaan en stelt je prima op je gemak.....that feels good!!

Ook alles wat op de site staat qua hygiëne is op en top voor elkaar.

De massage zelf was fenomenaal. Ze weet je heerlijk op te warmen, en ook het teasen is ze zeer bedreven in ;-) Heerlijk hoe ze je diep in je ogen aankijkt, met die betoverende glimlach. Langzaam maar zeker werd het stukje bij beetje opgebouwd, maar net voor het moment schakelde ze iets terug.......knap hoe ze dat aanvoelde. 

Zelf had ik het niet meer, ik ben de 7e hemel voorbij gegaan dat uurtje en het was het meest intense orgasme wat ik me kan herinneren. (was maar goed dat ze het geluid wist te smoren ;-) . Zo intens heb ik het nog niet eerder beleefd.


Een ervaring om niet te vergeten, ik heb een nieuwe verslaving........deze topper ga ik regelmatig bezoeken! Tot gauw Kimberly


X

Recensie’s: Januari 2021
bottom of page