top of page
E5304E77-49C4-4BB7-912E-D75315B0A8CA.jpeg

Gepassioneerd!

Ontspan met mij

Ik ben heel erg gepassioneerd in het erotische massage. Zelf zit ik 6 jaar in het Erotische massage vak. Tot aan de laatste 3 jaar ben ik me meer gaan verdiepen in het Lingam en Edging massage.


Ik geef niet alleen heerlijke erotische massage! Maar ik breng ook goed humor, knuffels en gezelligheid mee! Mits het klikt haha :p 


De massages die ik geef zijn o.a:


Relax Ontspannings massage: Hele lichaam normaal/stevig massage (voorkant/achterkant)Hele lichaam, liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid.


Lingam: Penismassage, verschillende Massage-technieken.


Edging: Uitstel orgasme hp. (Kan intensief ervaren worden!)

Mijn passie & Diensten: Over mij

Liefdevol

Een oase van ontspanning

Hoewel de meeste aanraking via de handen zal geschieden is het eigenlijk de liefde die je aanraakt. Mijn handen zijn verbonden met mijn hart. Mijn aanraking is zeer liefdevol en altijd gericht op het welzijn van mijn kanjer.

Be loving!

Mijn passie & Diensten: Liefdevol

Lingam & Edging

Een oase van ontspanning en spanning tegelijkertijd! 

Een lingam-massage is onderdeel van een tantrische massage. Het is de massage van de erogene zones van de man en leidt tot een langduriger en bevredigender orgasme dan bij ‘gewone’ seks het geval is. Door het ervaren van een goede lingam-massage leer je het onderscheid tussen een ejaculatie en een orgasme kennen.


De massage richt zich niet op het zo snel mogelijk bereiken van de zaadlozing, maar op een aanhoudend orgasme en het beleven van een intens seksueel genot.

Dat is pas genieten!!! Kom snel langs en beleef het!

Mijn passie & Diensten: Lingam & Edging
bottom of page